O PODJETJU
MEMBRANSKE TIPKOVNICE
ELTAS d. o. o., je podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo membranskih tipkovnic, ─Źelnih folij ter uporabniških vmesnikov.

OSNOVNA DEJAVNOST
Naša osnovna dejavnost je proizvodnja izdelkov, prilagojenih znanemu kupcu (izdelki po meri) v majhnih in srednje velikih serijah. Na tem podro─Źju smo izjemno u─Źinkoviti in konkuren─Źni.

CELOTEN RAZVOJNI SERVIS
Celoten servis, ki ga ponujamo - od za─Źetne ideje, svetovanja, oblikovanja, konstrukcije, aplikativnega razvoja do proizvodnje - omogo─Źa optimalno prilagoditev naših izdelkov visokim zahtevam kupcev.

VISOKA KAKOVOST
Usmerjen razvoj ter dolgoletne izkušnje so izpopolnile naše tehnološke mo┼żnosti ter postavile naše izdelke na najvišji kakovostni nivo.

PRILAGODLJIVOST IN U─îINKOVITOST
Hitrost je naša velika prednost, saj posebno pozornost posve─Źamo prilagodljivosti proizvodnje in razvoja - podjetje omogo─Źa dobavo prototipnih serij izdelkov v kratkih rokih.

ŠIROKA PONUDBA
Široka ponudba razli─Źnih izvedb tipkovnic omogo─Źa ustrezno nadgradnjo elektronskih naprav ter zadovoljitev vseh zahtev s podro─Źja oblikovanja in delovanja.

SODELOVANJE IN PARTNERSTVO
Sodelovanje z našimi kupci sloni na partnerskem odnosu in je usmerjeno k doseganju skupnega cilja: oblikovno in tehnološko dovršenih izdelkov, ki bodo uspešni v svetovnem merilu.

  N├╝rnberg 2009-Nem─Źija
Obiš─Źite nas na sejmu SPS/IPC/DRIVES Nürnberg 09.
V ─Źasu od 24. do 26. Novembra 2009 nas najdete v hali 5, razstavni prostor 373.
Objavljeno: 11.09.09 [15:52:57]

_