ČELNE FOLIJE – široka paleta grafičnih možnosti

ELTAS uporablja celoten spekter materialov in lepil, ki ponujajo rešitve za pokrivne grafične folije za vse aplikacije. Za kateri koli tržni sektor ali aplikacijo smo sposobni zagotoviti popolno rešitev, s čimer našim kupcem zagotovimo zaupanje v ustreznost končnega izdelka. Od nizkocenovnih prototipov do celotne količine proizvodnje Eltas ponuja dosledno zanesljiv izdelek po konkurenčnih cenah s servisom za stranke, ki je vodilen v panogi.

LASTNOSTI GRAFIČNIH FOLIJ

GRAFIKA

Barvni nanosi so tiskani s spodnje strani grafične folije, tako da obraba informacij ni možna. Ustrezna kakovost grafične folije omogoča potrebno vzdrževanje in čiščenje naprav ter njihovo uporabo v najzahtevnejših okoljih. Spodnja stran potiskane grafične folije je opremljena z montažnim lepilom, katerega namen je folijo pritrditi na nosilno ploščo. Debelina lepila se lahko prilagaja konstrukciji čelne folije, tako da dosežemo optimalni dotik mehanskih tipk s folijo in s tem ustrezno odzivnost tipk. Lepilo je odstranjeno na pozicijah tipk ter na pozicijah transparentnih oken. Opisana sestava tipkovnice zagotavlja tudi visoke IP standarde.

TRANSPARENTNE POVRŠINE

Čelna folija kot izdelek ohranja vse možnosti glede integriranja prosojnih površin različnih kakovosti. Selektivna prilagoditev določenih površin grafične folije omogoča uporabo LCD in LED prikazovalnikov, po potrebi je mogoče doseči popolno bistrost in prosojnost grafične folije, prav tako tudi delno prosojnost v široki paleti barvnih odtenkov.

OBLIKOVANJE

Ergonomijo in uporabnost mehanske tipkovnice, opremljene s čelno folijo, lahko dodatno izboljšamo s selektivnim izbočenjem grafične folije na področjih tipk. Oblikovanje grafične folije obenem poveča atraktivnost in izboljša videz celotne aplikacije. Oblika izbočene površine je poljubna.

IŠČETE VISOKOKAKOVOSTEN IZDELEK, NAREJEN PO VAŠIH MERAH?

Od osnovnih idej, priporočil, zasnove in konstrukcije izdelka do aplikativnega razvoja in proizvodnje.

Vaše izdelke popolnoma prilagajamo vašim zahtevam. Predani smo k ustvarjanju estetskega, funkcionalnega in uspešnega produkta.

Naša prednost je hitrost izdelave prototipnih izdelkov, ki jo dosežemo s prilagajanjem naše proizvodnje in razvoja.