INTEGRACIJA OCA (OPTIČNO PROZORNO LEPILO) – VIŠJA RAVEN INTEGRACIJE

Pri načrtovanju idealnega zaslona za vašo napravo so razpoložljive tehnologije številne. V podjetju ELTAS pomagamo pri izbiri s storitvijo vse na enem mestu, ki ponuja številne možnosti integracije, nemoten razvojni proces in sposobno dobaviteljsko omrežje, kar vam prihrani čas in vire. ELTAS pomaga svojim strankam, da upoštevajo pomembne dejavnike, kot so stroški, dolga življenjska doba, berljivost pri močni svetlobi, odpornost na udarce in učinkovitost v ekstremnih okoljih.

OCA se običajno uporablja na zaslonih na dotik, zaslonih z ravnim zaslonom LCD, prozornih grafičnih folijah in drugih napravah, ki zahtevajo optično čisto vez. Zaradi tanke, dosledne debeline je OCA idealna izbira za fleksibilno do trdno vezavo ter tesno tolerančno vezavo. OCA je klasificiran kot na pritisk občutljivo lepilo s suhim filmom, obstajajo pa različne verzije, odvisno od uporabe in substrata, na katerega se bo nanesel.

INTEGRACIJA ZASLONA NA DOTIK – VISOKA RAVEN INTEGRACIJE

Zasloni na dotik so postali pomembna komponenta v široki paleti elektronskih aplikacij. Primeren način integracije zaslonov na dotik je potreben na napravah, ki delujejo v zahtevnem in težkem okolju. Eltas ima veliko izkušenj z izdelki, pri katerih je potrebno pritrditi zaslone na dotik pod folijo (rezistivni zasloni na dotik) ali stekla (kapacitivni zasloni na dotik). Do sedaj smo integrirali rezistivne zaslone na dotik v velikosti do 24 “. Zaslon na dotik je lahko del LCD-modula. Tudi v tem primeru je možna integracija zaslona na dotik na ustrezen način.

Tudi večja velikost zaslona na dotik se lahko integrira z optično prozornimi lepili na grafično folijo. Tovrstne plošče se lahko uporabljajo tudi v zelo zahtevnem okolju: uporaba v medicini, proizvodnji hrane in podobno. Plošče, kjer so zasloni na dotik zaščiteni s folijo iz poliestra, nudijo odlične možnosti čiščenja in ustrezno zaščito.
Kompleksna sprednja plošča iz aluminija z integriranimi plastičnimi deli, tesnila, grafična folija in zaslon na dotik so rezultat razvoja in konstrukcije v našem podjetju.

INTEGRACIJA PCAP

Čeprav obstaja več tipov tehnologije na dotik, je najpogostejša v današnji mobilni tehnologiji Projected Capacitive (PCAP), ki omogoča možnost multi-touch, ki jo dandanes uporabniki pričakujejo. Ta tehnologija postaja glavna izbira tudi v industrijskih panogah.
PCAP ekrani so na voljo s prilagojenim ali okrašenim pokrivnim steklom za izboljšan videz sprednje plošče, kar lahko vključuje tiskane logotipe, izreze za gumbe in zaobljene robove, skupaj z LED osvetlitvijo.

IŠČETE VISOKOKAKOVOSTEN IZDELEK, NAREJEN PO VAŠIH MERAH?

Od osnovnih idej, priporočil, zasnove in konstrukcije izdelka do aplikativnega razvoja in proizvodnje.

Vaše izdelke popolnoma prilagajamo vašim zahtevam. Predani smo k ustvarjanju estetskega, funkcionalnega in uspešnega produkta.

Naša prednost je hitrost izdelave prototipnih izdelkov, ki jo dosežemo s prilagajanjem naše proizvodnje in razvoja.