Celovita sestava za naprave z vsemi vrstami elektronskih sistemov

Izdelujemo po meri izdelane plošče iz aluminija in nerjavečega jekla, ki jih lahko zaključimo z mehanskimi vložki in na koncu integriramo z membransko tipkovnico, grafično folijo, zaslonom na dotik, tesnili itd. Izdelava plošč in njihovih celotnih zaključkov in mehanskih delov je v celoti plod naše proizvodnje. Inovativne proizvode in proizvodne procese omogočajo interne raziskave in razvoj. Izdelki so izdelani tako, da ustrezajo posebnim zahtevam posameznih kupcev. Da bi našli odgovore na specifične zahteve naših strank, z njimi sodelujemo kot partnerji. Za razvoj celovitih rešitev pozdravljamo priložnost, da se lahko s strankami posvetujemo od samega začetka projekta.

ELOKSIRANE POVRŠINE

Aluminijaste komponente obdelamo z inovativnim pristopom in sodobno tehnologij anodiziranja oz. eloksacijo, s čimer vrhnji sloj aluminija spremenimo v oksidni sloj. Ta je kompakten in trd ter se zelo dobro ujema z osnovnim materialom. Oksidni sloj aluminiju zagotavlja odlično zaščito proti koroziji in obrabi ter je električno izolativen.

 

BARVANE POVRŠINE

S tehniko prašnega lakiranja lahko kovinske izdelke po vaših željah odenemo v poljubne barve. Prašno lakiranje je v primerjavi z ostalimi tehnikami prijaznejše do okolja, obenem pa poleg boljšega izkoristka barve dosežemo tudi bolj specifične barvne učinke. Površine lahko obarvamo tudi s tehniko mokrega barvanja, s čimer dosežemo manjšo debelino nanosa barv.

VTISNI ELEMENTI

Osnovne plošče so lahko opremljene z dodatnimi komponentami, kot so vtisni vijaki, kar dodatno poenostavlja konstrukcijo vsake osnovne plošče in omogoča ustrezno integracijo komunikacijskega dela v ustrezno ohišje. Izbira vtisnih elementov je široka in lahko zadovolji tudi najbolj zapletene zahteve.

OKVIRJI ZA TS

V naši proizvodnji lahko izdelamo različne okvirje iz nerjavečega jekla in iz aluminija, ki je po potrebi naravno eloksiran in opremljen z vstavljenimi vtisnimi elementi in integriranim tesnilom. Odporen zaslon na dotik je integriran z optičnim čistim lepilom na nebleščečo poliestrsko folijo, kjer je bila grafična oblika že natisnjena. V končnem delu proizvodnega procesa je prednja folija laminirana na aluminijast okvir, zasloni na dotik pa so zatesnjeni z ustrezno zalivko.

TESNILA

Podlage opremimo tudi z različnimi tesnili, pri čemer uporabljamo visoko kakovostne materiale iz EPDM pene. Ponudimo lahko tudi najnovejšo tehnologijo z vlivanjem tesnila – dispenzirano tesnjenje

Tehničnih podatki:

  • Tip tesnila: Sunstar Penguin Foam 3151 E
  • Barva: črna
  • Gostota: cca. 0,39 [g/cm3]
  • Prerez: nastavljiv od 4 do 200 [mm2]
  • Trdota: cca. 43 [Shore 00]

Tesnilo je iz poliuretanske smole, ki se hitro toplotno utrdi in se uporablja kot oblikovano penasto tesnilo. Material tesnila je bil posebej razvit za nanašanje tesnila na plastične elemente, prav tako pa se ga lahko nanese na druge materiale (aluminij, jeklo, …).

NATANČNOST PRI INTEGRACIJI

V skladu z zahtevami trga, kjer obstaja naraščajoča težnja k visoki ravni integracije dobavljenega izdelka, smo začeli s proizvodnjo podpornih kovinskih in plastičnih plošč. V zvezi z vgradnjo tipkovnic na ustrezno pripravljeno površino in naknadno dodatno kontrolo kakovosti smo končnemu kupcu prihranili nekaj težav. Izdelava vseh komponent na enem mestu zagotavlja ustrezno konstrukcijo, primerno natančnost in kakovost izdelka.

IŠČETE VISOKOKAKOVOSTEN IZDELEK, NAREJEN PO VAŠIH MERAH?

From the basic ideas, recomendations, design to construction, applicative development and production.

Vaše izdelke popolnoma prilagajamo vašim zahtevam. Predani smo k ustvarjanju estetskega, funkcionalnega in uspešnega produkta.

Naša prednost je hitrost izdelave prototipnih izdelkov, ki jo dosežemo s prilagajanjem naše proizvodnje in razvoja.