TEHNOLOGIJA – zapolnjujemo vrzel med človekom in strojem

NAČRTOVALSKI IN RAZVOJNI PROCES

Celoten servis, ki ga ponujamo – od začetne ideje, svetovanja, načrtovanja, oblikovanja, konstrukcije, aplikativnega razvoja do proizvodnje – omogoča optimalno prilagoditev naših izdelkov visokim zahtevam kupcev. Skupaj poiščemo optimalno rešitev za vrsto konstrukcijskih problemov ter tako kupcu prihranimo čas in stroške.

SODELOVANJE IN PARTNERSTVO

Odnos z našimi kupci temelji na sodelovanju in je namenjen doseganju skupnega cilja: popolnost v tehnologiji in oblikovanje globalno primerljivega izdelka.

[/fusion_gallery]

PROIZVODNI PROCES

Eltas ponuja inovativne proizvodne procese in uporablja tehnologijo sitotiska z največjo možno natančnostjo za proizvodnjo membranskih tipkovnic in čelnih plošč. Ti vmesniki med človekom in strojem pridobivajo na pomenu, saj hitro rastoči trg nenehno zahteva nove ideje.

SITOTISK

MEHANSKI ODDELEK

  • REZANJE / REZKANJE: V dobro opremljenem mehaničnem oddelku upravljamo z visoko kakovostnimi rezkalnimi stroji, ki so popolni za hitro in natančno obdelavo aluminijastih in plastičnih materialov.

MONTAŽA – dovršena natančnost ročnega dela

KONTROLA KAKOVOSTI

Membranske tipkovnice, izdelane v podjetju Eltas, so visokokakovosten izdelek, nenadomestljiv v zahtevnih pogojih delovanja elektronskih naprav, kjer potrebujemo zaščito pred vlago, prahom, agresivnimi tekočinami ter antibakteriološko zaščito. Omogočajo uporabo tudi v primerih velikih temperaturnih razlik, saj enake karakteristike ohranjajo med -20°C in + 70°C.

Usmerjen in kontinuiran razvoj, izbira najkakovostnejših materialov, ter dolgoletne izkušnje so izpopolnile naše tehnološke možnosti ter postavile naše izdelke na najvišji kakovostni nivo. Prav tako imajo naše tipkovnice ustrezno življenjsko dobro, ki je glede na tip tipkovnice med 1.000.000 in 5.000.000 preklopov. Posebno pozornost posvečamo testiranju življenjske dobe tipkovnic, zato jih s posebej v ta namen izdelano merilno napravo preizkušamo v različnih pogojih in pod vplivom vrste agresivnih sredstev.

Naš osnovni cilj je uresničevanje zahtev in pričakovanj kupcev, njihovo zadovoljstvo pa naše merilo uspešnosti. Zato kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo na večih fazah proizvodnje, kar potrjuje certifikat ISO 9001.

IŠČETE VISOKOKAKOVOSTEN IZDELEK, NAREJEN PO VAŠIH MERAH?

Od osnovnih idej, priporočil, zasnove in konstrukcije izdelka do aplikativnega razvoja in proizvodnje.

Vaše izdelke popolnoma prilagajamo vašim zahtevam. Predani smo k ustvarjanju estetskega, funkcionalnega in uspešnega produkta.

Naša prednost je hitrost izdelave prototipnih izdelkov, ki jo dosežemo s prilagajanjem naše proizvodnje in razvoja.